Definícia

Zoomsphere je komplexný online marketingový nástroj na správu sociálnych médií. Ponúka širokú škálu funkcií vrátane plánovania príspevkov, monitorovania sociálnych sietí, analýzy výkonu a reportingu.

Popis

ZoomSphere je profesionálna platforma určená na správu sociálnych sietí a online marketingových kampaní. Umožňuje firmám a agentúram efektívne riadiť svoju prítomnosť na sociálnych sieťach, monitorovať relevantné diskusie a spravovať svoje marketingové aktivity. Zoomsphere je navrhnutý tak, aby centralizoval a zjednodušil rôzne aspekty digitálneho marketingu.

Platforma bola vyvinutá s cieľom zjednodušiť prácu marketingovým profesionálom a poskytnúť im všetky potrebné nástroje na jednom mieste. Zakladateľom spoločnosti je český podnikateľ Peter Fedoročko, ktorý so svojím tímom vytvoril robustný systém s rôznymi funkcionalitami.

Aké sú výhody ZoomSphere?

Plánovanie a publikovanie príspevkov

Umožňuje plánovanie príspevkov na rôzne sociálne siete z jedného miesta, čo šetrí čas a zvyšuje efektivitu.

Monitoring sociálnych médií

Poskytuje možnosť sledovať zmienky o značke, konkurenčné aktivity a trendy na sociálnych sieťach.

Analytika a reporting

Umožňuje detailnú analýzu výkonu príspevkov, kampaní a celkového sociálneho dosahu, čo pomáha pri optimalizácii stratégií.

Správa tímu

Poskytuje nástroje na spoluprácu v tíme, delegovanie úloh a správu rôznych účtov.

Customizácia

Ponúka možnosť prispôsobiť si nástroje podľa potrieb konkrétnej firmy alebo kampane.

Koľko ZoomSphere stojí?

Ceny v ZoomSphere sa líšia v závislosti od vybraného plánu a rozsahu využívaných služieb. Štandardne ponúkajú niekoľko cenových balíčkov, ktoré sa môžu pohybovať od základných plánov pre malé podniky až po pokročilé riešenia pre veľké korporácie.

Napríklad, základný plán môže stáť okolo 50 € mesačne, zatiaľ čo pokročilé plány môžu presiahnuť 500 € mesačne v závislosti od počtu používateľov a ďalších prispôsobených funkcií.

Konkurenčné nástroje na správu sociálnych sietí

Konkurenciou k ZoomSphere je napr. Kontentino alebo Hootsuite.

Príklad